Εγκαταστάσεις Ήχου Φωτισμού Εικόνας

Μελέτη και Εγκατάσταση εξοπλισμού ήχου, φωτισμού, εικόνας & αυτοματισμών για κάθε επαγγελματικό χώρο, κτήρια, ξενοδοχεία, cafe, bars, restaurants, καταστήματα λιανικής, συνεδριακούς χώρους, meeting rooms.

QSC Q-SYS Multiroom systems, Rane Commercial & Metro Audio Systems προϊόντα δίνουν λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Μελέτη Ακουστικής

Με εξειδικευμένα software προσομοίωσης, αναλύουμε το χώρο σας και προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τη βελτίωση της ακουστικής, τη μείωση της ηχορύπανσης και τις σωστές θέσεις εγκατάστασης των ηχείων.

Εγκατάσταση Συστήματος

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση των οπτικοακουστικών συστημάτων καθώς και τους κατάλληλους αυτοματισμούς που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Smart Control

Ο έλεγχος και η διαχείριση όλων των συστημάτων του  χώρου σας, πραγματοποιείται από την οθόνη του κινητού  ή του tablet σας! Οι έμπειροι προγραμματιστές μας μπορούν να κάνουν κάθε σας σκέψη πραγματικότητα.

Εξοπλισμός

Η επιλογή των προϊόντων για το project σας γίνεται μέσα από μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων Brand στο χώρο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Τεχνική Υποστήριξη

24/7 Live online υποστήριξη.

Για να δίνουμε λύση άμεσα, σε κάθε απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα την ώρα που τη χρειάζεστε. 

After Sales Support

Υποστηρίζουμε σθεναρά  τις εγκαταστάσεις και την τακτική συντήρησης τους για να διατηρούμε τον εξοπλισμό σας αξιόπιστο και πάντα σε λειτουργία.

Γιατί να μας επιλέξετε

Τμήμα Διαχείρισης Έργων - Υπηρεσίες Αυτοματισμού του ηχητικού φωτιστικού συστήματος και όχι μόνο!
  • Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στο Installation

    Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Metro Audio Systems, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες και στους πελάτες της, δραστηριοποιείται στο χώρο

  • Επώνυμα προϊόντα ήχου και φωτισμού
  • αυτοματισμοί υψηλών απαιτήσεων
  • άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Σημαντικά project που ολοκληρώθηκαν με την εγγύηση ποιότητας της Metro Audio Systems.

Στείλτε μας μήνυμα

Θέλετε και δεις τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και έλεγχο του χώρου σας από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας!