Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον σας για την κονσόλα AVANTIS, και καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη σειρά σεμιναρίων AVANTIS, το σεμινάριο θα επαναληφθεί την Τρίτη 10 και Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, στο Showroom της εταιρίας μας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας επιλέγοντας την ημερομηνία 11/3/2020 (οι θέσεις για τις 10/3 έχουν καλυφθεί).

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2106129821 (επιλογή 1) και θα λάβετε επιβεβαίωση συμμετοχής το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Την Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στο Showroom της εταιρίας μας θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Νέα ψηφιακή κονσόλα της Allen&Heath AVANTIS.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας επιλέγοντας την ημερομηνία 26/2/2020 (οι θέσεις για 25/2 έχουν καλυφθεί).

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2106129821 (επιλογή 1) και θα λάβετε επιβεβαίωση συμμετοχής το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η Metro Audio Systems και το djmania.gr συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο Wedding DJ Convention 2019.

To WDJC είναι μια ετήσια συνάντηση για Djs και εταιρείες που ασχολούνται με το event entertainment. Ένα μοναδικό συνέδριο που αναπτύσσεται σε ένα Σαββατοκύριακο μάθησης, διαλόγου, δημιουργίας, συνεργασίας, διασκέδασης, νέων γνωριμιών και δικτύωσης, ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους event Djs από  όλη την Ελλάδα και Κύπρο και όχι μόνο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και στις 16,17 Μαρτίου 2019, εξαιρετικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία, επικεντρωμένη σε ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο DJ ως επιχειρηματία αλλά και όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο event entertainment. Θέματα όπως SEO, Instagram & Pinterest, Youtube, Wedding Marketing, Wedding Sales κ.α. Το WDJC 3 είναι το καλύτερο και πιο πλήρες συνέδριο ως τώρα, είναι ανοιχτο για όλους και σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της πιο δημιουργικής κοινότητας, των αστέρων κάθε πάρτι.

Η Metro Audio Systems, θα είναι εκεί, Gold Sponsor, με μία πλούσια έκθεση προϊόντων επαγγελματικού ήχου, dj και φωτισμού ειδικά για djs. Στο περίπτερό μας θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδήλωση. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο PRIME4 από την DENON DJ.

Σας περιμένουμε.

invalid quix collection shortcode!