Μία ανοδική πορεία 25 χρόνων

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Metro Audio Systems, δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, του φωτισμού, της εικόνας και των αυτοματισμών. Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης ευθύνης απέναντι στο πελατειακό δυναμικό και τους συνεργάτες της έχει διανύσει μια μακρά πορεία ανάπτυξης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η Metro Audio Systems εκτός από τα προϊόντα που σχεδιάζει και διακινεί με το δικό της brand, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου όπως οι: QSC, Mackie, Allen&Heath, ADJ, Reloop, Denon DJ, Marantz Pro, Rane Commercial, κ.λ.π.

Στις εγκαταστάσεις της στεγάζεται το τμήμα σχεδιασμού και διαχείρισης έργων καθώς και ένα υπερσύγχρονο studio ακρόασης με έκθεση προϊόντων .
Το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα σας υποστηρίξει σε κάθε τεχνικό ζήτημα.

Προϊόντα Metro Audio Systems

Η γκάμα των προϊόντων Metro Audio Systems κινείται στον χώρο των εγκαταστάσεων και αποτελείται από τις παρακάτω κατηγορίες:

 • Επαγγελματικά ηχεία

 • Ηχεία για εγκαταστάσεις

 • Ενισχυτές για εγκαταστάσεις

 • Συνεδριακά συστήματα

 • Βύσματα / Αντάπτορες / Καλώδια

 • Βάσεις ηχείων, μικροφώνων κ.λπ.

 • Racks

Brands

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, η Metro Audio Systems, έχει αναπτύξει τρεις βασικές κατηγορίες δραστηριοτήτων:

 • Την διανομή προϊόντων στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου Πελατών Χονδρικής,
 • Την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος DJMANIA.GR,
 • Την εκπόνηση μελετών, προσφορών και εγκαταστάσεων ολοκληρωμένων έργων αυτοματισμού από το τμήμα Διαχείρισης Έργων που διαθέτει.
 • Δίκτυο Πελατών Χονδρικής στην Ελλάδα

  H Metro Audio Systems διαθέτει δίκτυο πελατών Χονδρικής σε όλη την Ελλάδα που αποτελείται από εταιρίες PA/Rental, e-shops, φυσικά καταστήματα λιανικής, τεχνικές εταιρίες κ.ά.

 • Djmania.gr

  Το Νοέμβριο του 2009, δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων dj, επαγγελματικού ήχου και φωτισμού djmania.gr. Σήμερα το djmania.gr διατηρεί ίσως την μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων dj και φωτιστικών στην Ελλάδα σε ένα χώρο 240 τ.μ. στο Μαρούσι (οδός Σαλαμίνος 18).

 • Έργα

  Η Metro Audio Systems έχει δημιουργήσει παράλληλα με προϊόντα της δικής της σχεδίασης, μια ευρεία γκάμα με επώνυμα brands ιδανικά για εφαρμογές σε μόνιμες εγκαταστάσεις.

  Τα τελευταία χρόνια με την προσθήκη στο δυναμικό της εταιρίας, των προϊόντων QSC Systems, που εισήγαγαν την επαναστατική μέθοδο διαχείρισης των audiovisual συστημάτων και όχι μόνο μέσω δικτύου Ethernet ή wifi, η Metro Audio Systems, μπορεί πλέον να υποστηρίξει έργα σε μόνιμες εγκαταστάσεις χωρίς κανέναν περιορισμό. Έτσι, σήμερα, έχει δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό τμήμα διαχείρισης έργων, έτοιμο να σχεδιάσει από την αρχή οποιαδήποτε εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων με "state of the art" τεχνολογία, συμμορφούμενη με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά και διεθνή standards. 

  Οι δυνατότητες της Metro Audio Systems και των συνεργατών της δεν σταματούν εκεί. Καλύπτει τις ανάγκες των έργων σε δίκτυα δεδομένων, WiFi, CCTV, πυρανίχνευση , IP τηλεφωνία, συναγερμούς, αυτοματισμούς υψηλών απαιτήσεων (QSYS Certified, Crestron Certified) μιας και το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό διαθέτει σημαντική εμπειρία μέσα από σειρά ολοκληρωμένων έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.