Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.metroaudiosystems.gr έχει στη διάθεσή σας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτόν που επιθυμείτε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής του στην σελίδα checkout (Ταμείο) πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση σας, η συνολική αξία της παραγγελίας σας κ.α.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Αντικαταβολή

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης, με μία επιπλέον επιβάρυνση 2€. Σημειώνεται ότι: βάση της κείμενης νομοθεσίας (δείτε παρακάτω την παράγραφο Σχετική Νομοθεσία), για παραγγελίες που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 500€ (συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων) η εξόφληση με αντικαταβολή μπορεί να γίνει μόνο με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο POS του courier κατά την ώρα της παράδοσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές εκτός Ελλάδος, και για βαριά και ογκώδη δέματα. Για Βαριά και ογκώδη δέματα μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική και χρεωστική κάρτα ή paypal (δεν γίνονται δεκτές αντικαταβολές). Η αποστολή γίνεται, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, με πρακτορείο μεταφορών και παραλαμβάνετε στην πόρτα σας εντός 2 ημερών. Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές όπου το πρακτορείο δεν μπορεί να έχει πρόσβαση (σε αυτές τις περιπτώσεις παραλαμβάνετε από την έδρα του πρακτορείου).

Πιστωτική / Χρεωστική / Prepaid κάρτα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του djmania.gr δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard πιστωτικές  κάρτες, οι Visa, Mastercard χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες. Στο φυσικό κατάστημα γίνονται δεκτές εκτός από τις παραπάνω επιπλέον οι AMEX & Dinners.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες αυτές έχετε τη δυνατότητα  εξόφλησης του ποσού μέσω δόσεων (1 έως 36 δόσεις). Σημειώστε ότι τόσο οι δόσεις (με επιβάρυνση ή χωρίς) ισχύουν για αγορές τόσο από το ηλεκτρονικό όσο και από το φυσικό κατάστημα. To djmania.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να πραγματοποιούνται οι συναλλαγές σας με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας, διασφαλίζονται ως απόρρητες και προστατεύονται μέσω online συστήματος ασφαλείας για εμπορικές συναλλαγές.

Πρόγραμμα δόσεων

Με την πιστωτική κάρτα σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με 36 δόσεις, (έως 36 μηνιαίες δόσεις ανεξαρτήτως του ποσού παραγγελίας σας). Αγορές με 12 δόσεις είναι άτοκα.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα και δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος της αντικαταβολής, μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Παρακάτω αναγράφονται οι λογαριασμοί των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, καθώς και τα iban (για χρήση web banking).

Όνομα λογαριασμών: Α. ΓΚΙΩΝΗΣ - Π. ΣΥΜΠΕΡΑΣ Α.Ε.

  • Alpha Bank 351 002 002 002 793 (ΙΒΑΝ: GR30 0140 3510 3510 0200 2002 793)
  • Eurobank 0026 0215 41 0200541161 (ΙΒΑΝ: GR220 260 2150000 410 200 541161)
  • Πειραιώς 604 113 857 3818 (IBAN: GR74 0171 0410 0060 4113 8573 818)
  • Εθνική 075/440289-83 (IBAN: GR73 0110 0750 0000 0754 4028 983)

Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας, μην ξεχνάτε να μας ενημερώσετε, στέλνοντάς μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-3471044 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα εκτελέσουμε την παραγγελία σας άμεσα.

Σχετική Νομοθεσία

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.

Πιστωτικός Έλεγχος

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε επιπλέον πιστωτικούς ελέγχους από την εταιρία μας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει κατά την κρίση της και χωρίς περαιτέρω αιτιολόγηση:

  • είτε να προσκομίσετε επιπλέον έγγραφα που θα ταυτοποιούν τα στοιχεία σας
  • είτε να γίνει αλλαγή από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής σε κάποιον άλλο
  • είτε και να απορρίψει πλήρως την παραγγελία σας και να μην την κάνει αποδεκτή

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
 
Η Α.ΓΚΙΩΝΗΣ –Π.ΣΥΜΠΕΡΑΣ Α.Ε. δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους Όρους χρήσης του METROAUDIOSYSTEMS.GR που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.