Εγκαταστάσεις Ήχου Φωτισμού Εικόνας

Η ομάδα των μηχανικών του τμήματος έργων μελετά τις ανάγκες, εκπονεί μελέτες, επιλέγει τον εξοπλισμό και πραγματοποιεί εγκαταστάσεις ήχου, φωτισμού, εικόνας & αυτοματισμών.

Υιοθετούμε ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις σχεδιασμένες να αυξάνουν τη ροή εργασίας, να βελτιώνουν την παραγωγικότητα και να εξυπηρετούν το σκοπό εφαρμογής τους.

Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, κτήρια, ξενοδοχεία, cafe, bars, restaurants, καταστήματα, συνεδριακούς χώρους, meeting rooms, κ.α.


Μελέτη Ακουστικής

Αναλύουμε την ακουστική συμπεριφορά του χώρου σας με εξειδικευμένα software προσομοίωσης  και προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τη βελτίωση της ακουστικής, τη μείωση της ηχορύπανσης και τις σωστές θέσεις εγκατάστασης των ηχείων.

Εγκατάσταση Συστήματος

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων καθώς και τους κατάλληλους αυτοματισμούς που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Smart Control

Ο έλεγχος και η διαχείριση των ηλεκτρονικών συστημάτων, πραγματοποιείται από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του PC σας μέσα από μια εφαρμογή! Δίνουμε έμφαση στη ευχρηστία, την οικονομία και την παραγωγικότητα των συστημάτων.

Εξοπλισμός

Η επιλογή των προϊόντων, πραγματοποιείται μέσα από μια ευρύτατη γκάμα των μεγαλύτερων Brands στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και της εικόνας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες σε Custom Installation εφαρμογές όπως οι: QSC Q-SYS, Rane Commercial, CRESTRON, Denon Professional, Metro Audio Systems, ADJ, κ.α.

Τεχνική Υποστήριξη

Παρακολουθούμε τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων (monitoring) και προσφέρουμε  live online υποστήριξη.

Δίνουμε λύση άμεσα, σε κάθε απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα την ώρα που τη χρειάζεστε. 

After Sales Support

Υποστηρίζουμε σθεναρά  τις εγκαταστάσεις και την τακτική συντήρηση τους με inhouse εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό για να διατηρούμε τον εξοπλισμό σας αξιόπιστο και πάντα σε λειτουργία.

Γιατί να μας επιλέξετε

Τμήμα Μελετών - Διαχείρισης Έργων & Εγκαταστάσεων.
  • Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στο Installation

    Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Metro Audio Systems, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, του φωτισμού, της εικόνας και των συστημάτων αυτοματισμού.

  • Επώνυμα προϊόντα ήχου και φωτισμού
  • Αυτοματισμοί υψηλών απαιτήσεων
  • άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2106129821 για το δικό σας Project, είτε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας παρακάτω!